Univers presenten “Cavall Daurat”Univers presentan “Cavall Daurat”Univers presents “Cavall Daurat”

Univers és un d’aquells grups que no poden parar. És com si el mateix cosmos els obligués a estar contínuament en moviment; sense pressa, però tampoc sense aturar-se. Univers es van presentar amb un sol tema penjat al seu bandcamp a principis de 2012 que els va posar en boca de tots aquells predictors que intuïen que darrera d’aquella cançó s’estava germinant alguna cosa interessant.

Un any després, donaven a llum la seva primera referència discogràfica: “La Pedregada” (Famèlic, 2013), una primera passa per demostrar allò que s’entreveia. Univers va de debò. Han trobat el camí i no el deixaran escapar. La propera parada serà breu, però molt especial perquè la faran molt ben acompanyats, ja que a principis d’octubre sortirà a la llum el mini EP “Cavall Daurat”, un 7” amb dos temes nous del grup, que serà coeditat per Tigre Discs i Famèlic.

Com si es tractés d’una droga, les cançons d’Univers han anat apareixent en petites dosis fins al moment. Petites dosis que han servit per deixar-nos a tots amb l’ansietat, que serà saciada a principis de l’any vinent, quan presentaran la seva posada de llarg en societat. Mentrestant, seguirem mossegant-nos les ungles.

 

 

Univers son uno de esos grupos que no pueden parar. Es como si el cosmos les obligara a estar constantemente en movimiento; sin prisa pero sin parar. Univers se presentaron con un sólo tema colgado en su bandcamp a principios de 2012 que los puso en boca de todos los predictores que intuyeron que detrás de ese tema se estaba germinando algo interesante.
Un año después, daban a luz su primera referencia discográfica: “La Pedregada” (Famèlic, 2013), un primer paso que demostraba lo esperado. Univers van en serio. Han encontrado su camino y no piensan dejarlo escapar. La próxima parada será breve, pero muy especial porque la harán muy bien acompañados, ya que a principios de octubre saldrá el mini EP “Cavall Daurat“. Un 7” con dos nuevos temes del grupo, que será coeditado por Tigre Discs i Famèlic.

Como si de una droga se tratara, las canciones de Univers han ido apareciendo en pequeñas dosis hasta el momento. Pequeñas dosis que nos han dejado con una ansiedad que será saciada a principios del año que viene, cuando presentarán su puesta de largo en sociedad. Mientras eso ocurra, seguiremos mordiéndonos las uñas.

 

 

 Univers is one of those groups that can’t never stops. Cosmos forced them to be constantly on the move. They were presented with a single, posted on his bandcamp in early 2012, to put in the mouth of all predictors that realized that behind that song were germinating something interesting.

A year later, they released “La Pedregada” which confirms they were serious. Now, in early October we are going to release their new single “Cavall Daurat” in colaboration with Tigre Discs.Comments are closed.