Univers fitxen per Famèlic i estrenen EP i videoUnivers fichan por Famèlic y estrenan EP y videoclipWellcome home Univers!

L’Aitor Bigas i l’Eduard Bujalance (Aliment) sempre m’han dit que Paral·lel és el millor carrer de Barcelona. Al seu pis va nèixer Univers. Als primers assajos hi assisteix l’Albert Romero (Furguson) al baix, per tornar a quedar finalment ells dos. Fins que es troben en Pau López (Piñata). Coincideixen a l’hoteler, l’hi parlen del projecte i s’hi apunta. Més tard arriba Yago Alcover (Mujeres) i Univers ja queda complert.

Es van presentar amb el tema “Paral·lel” al seu Bandcamp, i va tenir una molt bona rebuda per part de l’escena alternativa. Per ara han passejat la seva particular visió del shoegaze per les sales amb més pedigrí de Catalunya. També han participat al Primavera Sound ’12 en el cicle A Viva Veu i aquest setembre s’estrenen al millor festival del món, l’Hoteler. Acaben de grabar el seu primer EP amb Sergio Perez Garcia, que serà editat per Famèlic.

Ara presenten el seu videoclip, dirigit per Rafa Castells, del single “La Pedregada”, que encapçala el seu àlbum de debut que serà editat amb un preciós vinil 12” de color vermell i edició limitada que girarà a 45 rpm. De moment el podeu escoltar a continuació.

Per ara això és tot. Ells segueixen igual, repartint amor i reverberació tantes nits com poden. Adoren el que fan.Aitor Bigas y Eduard Bujalance (Aliment) siempre han dicho que Paral·lel es la mejor calle de Barcelona. En su piso tuvo lugar el nacimiento de Univers. Después de unos ensayos se suman Yago Alcover (Mujeres) y Pau López (Piñata) y el grupo queda completo.

Ahora presentan su videoclip, dirigido por Rafa Castells, del single“La Pedregada”, que encabeza su álbum de debut que será editado en un precioso vinilo 12″ rojo y edición limitada que girará a 45 rpm. Lo puedes escuchar a continuación:Comments are closed.