Ocellot fitxen per FamèlicOcellot fichan por FamèlicOcellot sign to Famèlic

“Molsa Molsa”, el primer LP de la banda psicodèlica Ocellot, consta de nou temes que han estat enregistrats recentment als estudis La Atlàntida, de Barcelona i masteritzats per Yves Roussel.

Famèlic i Discos La Gàbia editaran el primer àlbum d’Ocellot, una banda que amb un únic EP ha aconseguit conquerir l’interès de la crítica especialitzada i del públic en general. Amb aquest nou treball discogràfic, la banda, que actualment té seu a Barcelona, ha perfeccionat l’arrel de la seva música, aportant més consistència i personalitat a la dosi psicodèlica bàsica i envolvent dels seus loops característics.

Entre els trets principals d’aquest nou àlbum s’hi aprecia una especial devoció i inspiració en el barroquisme psicodèlic del pop dels seixanta però amb una forma d’interpretació molt actual. La nova formació consta de guitarra i veu, sintetitzadors i una bona dosi d’instruments ètnics. La base rítmica la construeix una original línia de baix i un set de bateria clàssic i pads electrònics. Aquesta formació permet que la música d’Ocellot prengui una nova dimensió en directe, amb molt més volum, intensa, planejadora i hipnòtica. Estem desitjant que pugueu escoltar aquest disc, perquè sens dubte no hi ha res semblant que ara mateix es faci en tot el país.

Es pot escoltar el single d’avançament a continuació:

“Molsa Molsa”, el primer LP de la banda psicodélica Ocellot, consta de nueve temas que han sido grabados recientemente en los estudios La Atlàntida de Barcelona, y masterizados por Yves Roussel.

Famèlic y Discos La Gàbia editarán el primer álbum de Ocellot, una banda que con un único EP ha conseguido conquistar el interés de la crítica especializada y del público en general. Com este nuevo trabajo discográfico, la banda que actualmente tiene sede en Barcelona, ha perfeccionado la raíz de su música, aportando más consistencia y personalidad a la dosis de psicodélia básica y envolvente de sus loops característicos.

Entre los principales rasgos de este nuevo álbum se aprecia una especial devoción e inspiración en el barroquismo psicodélico del pop de los sesenta, pero con una forma de interpretación muy actual. La nueva formación consta de guitarra y voz, sintetizadores y una buena dosis de instrumentos étnicos. La base rítmica la construye una original linea de bajo y un ser de batería clásico con pads electrónicos. Esta nueva formación permite que la música de Ocellot adquiera una nueva dimensión en directo, con mayor volumen, intensa, planeadora e hipnótica. Estamos deseando que escuchéis este disco, porque sin duda no hay nada parecido en este país.

Os dejamos con su single adelanto que se puede escuchar a continuación:

“Molsa Molsa “, the first LP of the psychedelic band Ocellot, consists of nine tracks that were recorded recently at La Atlàntida studios in Barcelona and mastered by Yves Roussel .

Famèlic and Discos La Gabia are going to release the first album of the band. With only one EP, Ocellot has won the interest of critics and crowd. With this new album, the band, which is currently based in Barcelona, ​​has perfected the roots of his music, providing more consistency.

Among the main features of this new album we appreciate a special devotion and inspiration in the baroque 60′ psychedelic pop but with a very modern way of interpretation. The new band consists of guitar and vocals, synths and a dose of ethnic instruments. The rhythmic is constructed with an original bass line and a set of classic drums with electronic pads.Comments are closed.