Nou EP de l’Hereu EscampaNuevo EP de l’Hereu Escampa

El nou EP compartit amb el grup Her Only Presence veurà la llum ben aviat.

Uns que es despedeixen amb dos dels seus millors temes gravats fins el dia d’avui i uns altres que demostren per què estan en el seu millor moment. Un trio i un tàndem. Melodies amb ànima i crits des de les entranyes. Her Only Presence i l’Hereu Escampa. “Juntos pero no revueltos”, aquestes dues bandes comparteixen un 10″ homònim que veurà a la llum en digital el dia 18 de desembre i en format físic a mitjans de gener de 2013 a través de Famèlic, Desert Pearl Union i Engineer Records.

En una cara, L’Hereu Escampa, la parella de manlleu ens brinden 3 nous temes gravats novament per Edgar Rodriguez (Punch Sound Recordings) als estudis DR. NR Muzzik Studio. La continuació natural d’un exitós treball homònim que els va catapultar a les llistes de grups revelació de l’any passat. Sis temes frescos i viscerals que els han permès girar sense parar.

Li donem la volta al disc i ens retrobem amb Her Only Presence. El power trio que va dir adéu quan encara estàvem saborejant You’re Never Back. Dos temes nous, gravats a l’estudi Wheelsound (Cerdanyola) amb Txosse Ruiz (Krilin, Avida Dollars, Kauta) als comandaments, posen punt i final a una etapa que ha durat gairebé 8 anys.

Les dues cares del plàstic han estat masteritzades amb molt d’amor per Victor Garcia a Ultramarinos Costa Brava, que ha estat l’encarregat d’equilibrar les dues propostes molt personals, amb tants punts de vista similars com diferències.

Cobreixen l’esperat vinil, planxat en color lila, les il·lustracions no menys sorprenents de Rafa Blanco, autor de tot el disseny de la publicació. Els dos grups estaran presentant en exclusiva aquesta referència el mes de gener a Barcelona i Madrid.

17 de gener – Sala Sidecar (Barcelona)
18 de gener – Sala Nasti (Madrid)

El nuevo EP compartido con Her Only Presence verá la luz muy pronto.

Unos que se despiden con dos de sus mejores temas hasta la fecha y otros que demuestran porqué están en su mejor momento. Un trío y un tandem. Melodías con alma y gritos desde las entrañas. Her Only Presence y L’Hereu Escampa. Juntas pero no revueltas, estas dos bandas comparten un 10” homónimo que verá la luz en formato físico el próximo mes de enero a través de Famèlic Records, Desert Pearl Union y Engineer Records.

En una cara, L’Hereu Escampa, la pareja de Manlleu, nos brindan tres nuevos temas, grabados por Edgar Rodríguez (Punch Sound Recordings) en los estudios de DR. NR Muzzik Studio, continuación natural de un exitoso trabajo homónimo que les catapultó directamente a las listas de bandas revelación del 2011, seis temas frescos y viscerales que les han permitido girar sin parar.

Damos la vuelta al vinilo y nos reencontramos con Her Only Presence, el power trio que dijo adiós cuando todavía saboreábamos You’re Never Back. Dos nuevos temas, grabados en los estudios Wheelsound (Cerdanyola) con Txosse Ruiz (Krilin, Avida Dollars, Kauta) a los mandos, ponen el punto y final a una etapa que ha durado unos casi 8 años.

Las dos caras del plástico han sido masterizadas con mucho mimo por Victor Garcia (Ultramarinos Mastering), encargado de equilibrar dos propuestas muy personales, con tantos puntos en común como diferencias.

Cubren el esperado vinilo, planchado en un llamativo color lila, las ilustraciones no menos sorprendentes de Rafa Blanco, autor también del cartel de la mini-gira presentación que devolverá a estos cinco músicos a su hábitat natural: los escenarios.

17 de enero – Sala Sidecar (Barcelona)
18 de enero – Sala Nasti (Madrid)



Comments are closed.