Nou EP de l’Hereu Escampa

El nou EP compartit amb el grup Her Only Presence veurà la llum ben aviat.

Uns que es despedeixen amb dos dels seus millors temes gravats fins el dia d’avui i uns altres que demostren per què estan en el seu millor moment. Un trio i un tàndem. Melodies amb ànima i crits des de les entranyes. Her Only Presence i l’Hereu Escampa. “Juntos pero no revueltos”, aquestes dues bandes comparteixen un 10″ homònim que veurà a la llum en digital el dia 18 de desembre i en format físic a mitjans de gener de 2013 a través de Famèlic, Desert Pearl Union i Engineer Records.

En una cara, L’Hereu Escampa, la parella de manlleu ens brinden 3 nous temes gravats novament per Edgar Rodriguez (Punch Sound Recordings) als estudis DR. NR Muzzik Studio. La continuació natural d’un exitós treball homònim que els va catapultar a les llistes de grups revelació de l’any passat. Sis temes frescos i viscerals que els han permès girar sense parar.

Li donem la volta al disc i ens retrobem amb Her Only Presence. El power trio que va dir adéu quan encara estàvem saborejant You’re Never Back. Dos temes nous, gravats a l’estudi Wheelsound (Cerdanyola) amb Txosse Ruiz (Krilin, Avida Dollars, Kauta) als comandaments, posen punt i final a una etapa que ha durat gairebé 8 anys.

Les dues cares del plàstic han estat masteritzades amb molt d’amor per Victor Garcia a Ultramarinos Costa Brava, que ha estat l’encarregat d’equilibrar les dues propostes molt personals, amb tants punts de vista similars com diferències.

Cobreixen l’esperat vinil, planxat en color lila, les il·lustracions no menys sorprenents de Rafa Blanco, autor de tot el disseny de la publicació. Els dos grups estaran presentant en exclusiva aquesta referència el mes de gener a Barcelona i Madrid.

17 de gener – Sala Sidecar (Barcelona)
18 de gener – Sala Nasti (Madrid)Comments are closed.