Mates Mates estrenen 2 temes!Mates Mates estrenan 2 temas!Mates Mates premiere!

Els debutants Mates Mates van estrenar ahir 2 temes d’avançament del seu disc de debut que es publicarà al gener de 2012 que portarà per títol “Vida Animal”. Els dos temes escollits per presentar-se en societat són “El Pinsà”, que esdevindrà single del llarga duració i del qual estrenarem un videoclip a principis d’any; i “Quan tinc un tros de temps”. Els dos talls mostren perfectament el camí que prendrà el disc, així que us convidem a entrar al seu bandcamp i escoltar-los en mode repetició fins que us sapigueu l’estribillo de memòria.

Concerts de presentació a la vista

Tan sols uns dies després d’estrenar el seu disc de debut els Mates Mates començaran la gira de presentació del seu treball. La primera parada la faran a l’Heliogàbal barcelonès per partida doble, el dimecres 1 i dijous 2 de febrer. Per aquells seguidors de La Plana, els vigatans presentaran el disc a casa (és a dir, a la Jazz Cava) el dia següent: el divendres 3 de febrer.

El disc s’editarà en versió CD i vinil 12″ i estarà disponible (almenys en CD) en aquests concerts de presentació. Estem treballant per engegar també la nostra botiga on-line de cara al gener de l’any que ve on es podrà adquirir tot el material del segell i algun disc de distribució com el de Vic Godard. Us mantindrem informats.
Los debutantes Mates Mates estrenaron ayer 2 temas de adelanto de su disco de debut que se publicará en enero de 2012, y que se titulará “Vida Animal”. Los dos temas escogidos para presentarse en sociedad son “El Pinsà”, que será el single del larga duración y traerá consigo un videoclip; y “Quan tinc un tros de temps”. Los dos cortes muestran perfectamente el camino que emprenderá el disco, así que os invitamos a entrar en su bandcamp y escucharlos en modo repetición hasta que os aprendáis el estribillo de memoria.

Conciertos de presentación a la vista

Tan sólo unos días después de estrenar su disco, Mates Mates empezarán la gira de presentación de su disco. La primera parada será en el Heliogàbal barcelonés por partida doble (miércoles 1 y jueves 2 de febrero). Para los seguidores de La Plana, los de Vic presentaran también el disco en su casa (osease, en la Jazz Cava) al día siguiente: el viernes 3 de febrero.

El disco se editará en versión Cd y vinilo 12″ y estará disponible (al menos en CD) en estos conciertos de presentación. Estamos trabajando en nuestra tienda on-line que abrirá sus puertas en enero dónde podrás conseguir todo el material del sello y algún que otro disco de distribución como el de Vic Godard. Os mantendremos informados!Mates Mates premiered yesterday two songs in advance of their debut upcoming album to be released in January 2012, entitled “Vida Animal”. You can listen both tracks in their bandcamp.

Enjoy it and sorry about our english!Comments are closed.