L’Hereu Escampa i Mates Mates al BAM!L’Hereu Escampa y Mates Mates al BAM!

Els propers 21 i 22 de setembre Mates Mates i L’Hereu Escampa estaran tocant a la plaça Joan Coromines en motiu del 20è aniversari del BAM (Barcelona Acció Musical). Els dos grups debutants continuen presentant els seus discos de debut que els ha portat a realitzar un grapat de concerts arreu del territori. Fem memòria:

L’Hereu Escampa van ser els encarregats d’obrir el camí. Ells van ser els autors de la primera referència de Famèlic i des d’aquell 19 d’octubre de 2011, no han parat de créixer en directe i com a banda en els més de 40 concerts en tan sols un any. Han tingut la sort merescuda de poder tocar a festivals com el Sant Feliu Fest (Sota Zero), Madrid PopFest, Xtrarradio, FIM, H-titud, Primavera Sound, Takio Fest… I també d’embarcar-se en una gira que els va portar per ciutats com València, Málaga, Jérez, Cádiz, Madrid o Zaragoza. Un tour memorable de 9 concerts en 9 dies que va proclamar corredors de fons. Ells poden.

Després van venir els Mates Mates, amb els que vam descobrir un altre camí. Tot va començar el febrer d’aquest mateix any. Sí, sembla impossible que tan sols faci uns mesos de la presentació del disc que de ben segur que apareixerà com a una de les revelacions d’aquest 2012. La presentació va ser de gala, proclamant 2 sold outs consecutius a l’Heliogàbal i la gira de presentació, que va comptar amb dates a festivals com el Primavera Sound, el Faraday o el popArb, encara està en marxa. Van tenir l’honor de participar en un projecte amb el mestre Vic Godard que veurà la llum abans de final d’any i del que us mantindrem ben informats.

L’Hereu Escampa
Dia: Dissabte 22
Escenari: Joan Coromines
Hora: 20.30h

Mates Mates
Dia: Divendres 21
Escenari: Joan Coromines
Hora: 22.00h

Los días 21 y 22 de Septiembre Mates Mates y L’Hereu Escampa van a estar tocando en la Plaça Joan Coromines en motivo del 20º aniversario del BAM (Barcelona Acció Musical). Los dos grupos debutantes continúan presentando sus discos que los ha llevado a realizar un buen puñado de conciertos a lo largo y ancho del territorio. Vamos a hacer memoria:

L’Hereu Escampa fueron los encargados de abrir camino. Ellos son los autores de la primera referencia de Famèlic i desde aquel 19 de octubre de 2011, no han parado de crecer en directo y como banda en los más de 40 conciertos en tan solo un año. Han tenido la merecida suerte de poder tocar en festivales como Sant Feliu Fest (Sota Zero), Madrid PopFest, Xtrarradio, FIM, H-titud, Primavera Sound, Takio Fest… Y también de embarcarse en una gira que los llevó a ciudades como Valencia, Málaga, Jérez, Cádiz, Madrid o Zaragoza. Un tour memorable de 9 conciertos en 9 días que los proclamó como corredores de fondo. Ellos pueden.

Después vinieron Mates Mates, con los que descubrimos otro camino. Todo empezó en febrero. Si, parece mentira que tan sólo hayan pasado unos meses de la presentación del disco que seguro que aparecerá como una de las revelaciones de este 2012. La presentación fue un éxito, llenando 2 veces consecutivas el Heliogàbal barcelonés, y la gira de presentación que contó con fechas en festivales como Primavera Sound, Faraday o popArb aún sigue en marcha. Tuvieron el honor de participar en un proyecto con el maestro Vic Godard que verá la luz antes de fin de año y os prometemos que os mantendremos bien informados.

L’Hereu Escampa
Día: Sábado 22
Escenaroi: Joan Coromines
Hora: 20.30h

Mates Mates
Día: Viernes 21
Escenario: Joan Coromines
Hora: 22.00hComments are closed.