Les 3 opcions del dissabteLas 3 opciones del sábado

Hem plantat la bandera, aquest dissabte Barcelona és nostra. Allà on vagis et trobaràs grups Famèlics, ja sigui a la cèntrica Plaça Reial, al barri de Gràcia o més amunt de la Diagonal. Univers, Da Souza i Ocellot estaran tocant per la ciutat molt ben acompanyats.

Al Sidecar hi tindrem Univers presentant l’split amb Celica XX, referència que suposa el segon volum de la col·lecció Puente Aéreo que treu La Fonoteca. Als Da Souza els trobarem concretament a la Plaça Joanic, a la Sala Almo2bar celebrant el 5è aniversari dels amics de Gent Normal. Els mallorquins faran tàndem mortal amb Mourn i després continuaran la festa a l’Heliogàbal. Per últim, Ocellot (com us vam informar la setmana passada) formaran part de la Festa Movember a la Be Cool amb Santo Machango, Phil Pinchadiscos i altres històries. Penseu que aquest serà l’últim concert d’Ocellot, que es prenen uns mesos de vacances abans no treguin el nou disc.

Escolliu-ne un o combineu-los, feu-s’ho com vulgueu, però no us quedeu a casa el dissabte. Teniu oferta de sobres, sigueu savis.

 

———————————-

 

15/11/14

Univers + Celica XX
22:00
8€ anticipades / 12€ amb el single
Sidecar (Plaça Reial, 7)

Da Souza + Mourn
21:00
6€
Almo2bar (Carrer Bruniquer, 59-61)

Ocellot + Santo Machango + Roger B + Phil Pinchadiscos + Oriol Ainslie
15/11/14  · 00:00
12€ entrada / Gratuït Flayer
Sala Be Cool (Pl. Joan Llongueras, 5)Hemos plantado la bandera, este sábado Barcelona es nuestra. Allá donde vayas te encontrarás grupos “Famélics”, ya sea en la céntrica Plaza Real, en el barrio de Gràcia o más arriba de la Diagonal. Univers, Da Souza y Ocellot estarán tocando por la ciudad muy bien acompañados.

En Sidecar tendremos a Univers presentando el split con Celica XX, referencia que supone el segundo volumen de la colección Puente Aéreo que saca La Fonoteca. A los Da Souza los encontraremos concretamente en la Plaza Joanic, en la Sala Almo2bar celebrando el quinto aniversario de los amigos de Gent Normal. Los mallorquines harán tándem mortal con Mourn y después continuarán la fiesta en el Heliogàbal. Por último, Ocellot (como os informamos la semana pasada) formarán parte de la Fiesta Movember en la Be Cool, con Santo Machango, Phil Pinchadiscos y otras historias. Pensad que este será el último concierto de Ocellot, que se toman unos meses de vacaciones antes no saquen nuevo disco.

Escoged uno o combinadlos, hacedlo  cómo queráis, pero no os quedéis en casa el sábado. Tenéis oferta de sobra, sed sabios.

 

———————————-

 

15/11/14

Univers + Celica XX
22:00
8€ anticipadas / 12€ con single
Sidecar (Plaça Reial, 7)

Da Souza + Mourn
21:00
6€
Almo2bar (Carrer Bruniquer, 59-61)

Ocellot + Santo Machango + Roger B + Phil Pinchadiscos + Oriol Ainslie
15/11/14  · 00:00
12€ entrada / Gratuito con Flayer
Sala Be Cool (Pl. Joan Llongueras, 5)Comments are closed.