Joan of Arc a Barcelona i MadridJoan of Arc en Barcelona y Madrid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joan of Arc arriben el desembre a la península presentant “Testimonium Songs” (Polyvinyl Record Co., 2013), un EP basat en la obra poètica de Charles Reznikoff, basada en les transcripcions judicials de testimonis de víctimes de negligències laborals als EUA durant els anys 1885-1915.

L’estructura de les cançons emulen la poesia de Reznikoff, donant-se forma a elles mateixes com si d’un mosaic es tractés, mentre que les lletres intenten reinventar les estratègies de la poesia objectivista, per moments surrealista, ordinària, testimonial i explosiva, alliberant un rerefons d’emocions sense citar-los (gairebé) mai directament.

El dos concerts comptaran també amb la presència de L’Hereu Escampa, que continuen presentant el seu àlbum de debut “Llamp de Déu” (Famèlic, 2013). Aquest primer elapé mostra a un grup en evolució que segueix facturant hits com els del seu aclamat EP de debut, però amb un petit bagatge a les espatlles, que dóna consistència a tot el treball.

05/12 Sidecar (Bcn) – 21.00h + L’Hereu Escampa
Entrades a Bandeed.com (10€/12€)

06/12 La Faena II (Madrid) – 21.30h + L’Hereu Escampa

Reserva tu entrada en joanofarcenlafaena@gmail.com (8€/10€)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joan of Arc llegan en diciembre a la península presentando “Testimonium Songs”(Polyvinyl Record Co., 2013), un EP basado en la obra poética de Charles Reznikoff, basada en las transcripciones judiciales de testimonios de víctimas de negligencias laborales en los EUA durante los años 1885-1915.

La estructura de las canciones emulan la poesia de Reznikoff, dándose forma a ellas mismas como si de un mosaico se tratara, mientras que las letras intentan reinventar estrategias de la poesía objetivista, por momentos surrealista, ordinaria, testimonial i explosiva, liberando un trasfondo de emociones sin citarlos (casi) nunca directamente.

En los dos  conciertos contaran también con la presencia del dúo de Manlleu L’Hereu Escampa, que siguen presentando su álbum de debut “Llamp de Déu” (Famèlic, 2013). Este primer elepé muestra a un grupo en evolución que sigue facturando hits como el de su aclamado EP de debut, pero con un pequeño bagaje a sus espaldas que da consistencia a todo el trabajo.

05/12 Sidecar (Bcn) – 21.00h + L’Hereu Escampa
Entrades a Bandeed.com (10€/12€)

06/12 La Faena II (Madrid) – 21.30h + L’Hereu Escampa

Reserva tu entrada en joanofarcenlafaena@gmail.com (8€/10€)Comments are closed.