Algernon Cadwalader a Sidecar!Algernon Cadwalader en Sidecar!Algernon Cadwalader at Sidecar!

Des de Famèlic Records i La Castanya ens fa molta il·lusió presentar Algernon Cadwallader el próxim dimecres 10 d’agost al Sidecar de Barcelona. Algernon Cadwallader s’han convertit, amb només dos treballs, en un dels més dignes successors de l’escena de l’emo i el math rock dels 90 (Cap ‘n Jazz i American Football en són referències innegables). Les seves cançons, ràpides i contundents sense perdre l’esperit pop, són himnes a l’eufòria juvenil i les ganes de viure. Les veus cristal·lines i accelerades de les guitarres es mesclen amb els crits desesperats i emocionals del seu cantant, i això fa que del grup se n’enamorin tant els puretes del hardcore com els poppies.

Com es pot comprovar en els diferents enregistraments que es poden trobar a internet, els seus concerts transmeten tota l’energia i força de les seves gravacions. Així que, actuant en una sala d’aforament reduït com el Sidecar, prometen deixar-nos a tots sense alè durant tot el seu concert. Per nosaltres, veure’ls en directe és un somni fet realitat.

Durant tota la gira europea els Algernon estaran acompanyats pels seus amics de Pensilvània 1994!, un duo que s’acosta al so dels Cadwallader des d’una visió més extremada, sorollosa i contundent.

I, com no podia ser d’una altra manera, els catalans Furguson no han volgut perdre l’oportunitat de tocar amb un dels seus més grans mites i influències. Des de Gurb, Furguson ja porten uns quants anys fent-nos ballar a base de fusionar l’esperit fresc i desenfadat de grups com Cap ‘n Jazz o els mateixos Algernon Cadwallader amb les melodies del pop i les bases ballables d’electrònica experimental. Sempre intentant reinventar-se, Furguson estan a punt de treure un nou EP a través del segell La Castanya.

Si no véns i després tothom diu que és un dels concerts de l’any te’n penediràs tota la vida. I té molts números per ser-ho.

Algernon Cadwallader + 1994! + Furguson
Dimecres 10 d’agost de 2011
Sidecar (Plaça Reial 7)
21h
8€ anticipada clicant aquí.
10€ guixeta

Agrairem qualsevol tipus de difusió d’aquesta informació i, si pot ser, que ens feu arribar d’alguna o altra manera el que publiqueu sobre Famèlic Records (en el cas que ho feu).Comments are closed.