Dissabte maratonià pels OHIOSSábado maratoniano para los OHIOS

Pels que us agradi fer quilòmetres, aquest dissabte podeu acompanyar als Ohios de ruta. En un sol dia estaran tocant al Jardí de la Casa Rull de Reus i a l’Arts Santa Mònica de Barcelona. Matí i tarda, el quartet no pararà en tot el dia per poder tocar les cançons de “Faceless” amunt i avall.

A la 1 del migdia estaran per primera vegada a Reus, a l’idíl·lic jardí on fa unes setmanes van estar els Hereu Escampa, també gratuïtament.  Un cop acabat el bolo tornaran a carregar els instruments als cotxes i enfilaran carretera fins arribar a Barcelona, al Centre d’Arts Santa Mònica. Allà, des de divendres s’hi estarà fent una mostra del FiM de Vila-seca amb tota mena d’activitats, a les 7 començaran els concerts. A més dels Ohios, també hi haurà el projecte híbrid Anarquia Acústica i Flamingo Tours, El Último Vecino, Alberto Montero… totes les actuacions seran de franc.

Ja ho sabeu, el dissabte teniu dues bones oportunitats per veure com ho fan els Ohios en directe. Si ja els heu vist, mai és tard per repetir, potser us sorprenen amb nous temes.

25/10/14 · 13:00
Gratuït (Jardí de la Casa Rull, Reus)
C/ Sant Joan, 27

25/10/14 · 19:00 – 21:00
Gratuït (Centre d’Arts Santa Mònica, Barcelona)
La Rambla, 7

Para los que os guste hacer kilómetros, este sábado podéis acompañar a los Ohios de ruta. En un solo día estarán tocando en el Jardín de la Casa Rull de Reus y en el Arts Santa Mònica de Barcelona. Mañana y tarde, el cuarteto no parará en todo el día para poder tocar las canciones de “Faceless” aquí y allí.

A la 1 del mediodía estarán por primera vez en Reus, en el idílico jardín donde hace unas semanas estuvieron los Hereu Escampa, también gratuitamente. Una vez acabado el bolo volverán a cargar los instrumentos a los coches y engancharán carretera hasta llegar a Barcelona, en el Centre d’Arts Santa Mònica. Allí, desde el viernes se estará haciendo una muestra del FiM de Vila-seca con todo tipo de actividades, a las 7 empezarán los conciertos. Además de los Ohios, también se podrá ver el proyecto híbrido Anarquía Acústica, El Último Vecino, Alberto Montero, Flamingo Tours… todas las actuaciones serán gratis.

Ya lo sabéis, el sábado tenéis dos buenas oportunidades para ver como lo hacen los Ohios en directo. Si ya los habéis visto, nunca es tarde para repetir, quizás os sorprenden con nuevos temas.

25/10/14 · 13:00
Gratis (Jardí de la Casa Rull, Reus)
C/ Sant Joan, 27

25/10/14 · 19:00 – 21:00
Gratis (Centre d’Arts Santa Mònica, Barcelona)
La Rambla, 7Comments are closed.