Vic Godard & Mates Mates al FestigàbalVic Godard & Mates Mates al FestigàbalVic Godard & Mates Mates to play at Festigàbal

Mig any després de la sortida del 7″ que conté 3 temes conjunts entre Vic Godard i Mates Mates, podrem veure’ls per fi junts dalt d’un escenari. Es tracta del primer concert que oferiran conjuntament i serà el dia 20 d’agost en el marc de les Festes de Gràcia de Barcelona, al Festigàbal de Pl. Rovira organitzat per l’Heliogàbal. Serà una oportunitat única de veure els Mates Mates aquest estiu en un set compartit que contindrà els temes que van crear conjuntament, a més d’alguns temes de la llarga trajectòria del punk anglès i alguna novetat de la banda d’Osona.

festigàbalHa pasado ya medio año desde que salió el 7″ que contiene 3 temas que crearon conjuntamente Vic Godard con Mates Mates y por fin podremos verlos juntos encima de un escenario. Se trata del primer concierto que ofrecerán y será el día 20 de agosto en el marco de las Fiestas de Gràcia de Barcelona, en el Festigàbal de Pl. Rovira organizado por el Heliogàbal. Será la única oportunidad de ver a Mates Mates este verano en un set compartido que contará con los temas que crearon conjuntamente además de algunos temas de la larga trayectoria del punk inglés y alguna novedad de la banda de Vic.

festigàbalfestigàbalComments are closed.