Vic Godard i Brasstronaut en els plans de FamèlicVic Godard y Brasstronaut en los planes de FamèlicVic Godard and Brasstronaut new Famèlic’s plans

Ens plau anunciar-vos que el segell mira cap a fora amb dos projectes molt diferents però personals i únics cada un a la seva manera: El nostre amor per Vic Godard és ja un secret a veus. Durant la seva última visita ja vam anunciar que estavem treballant en un documental de la seva visita i de la grabació amb els Mates Mates. I és que la nostra història amb Vic Godard comença fins i tot abans de la creació del propi segell, quan el 2010 Godard va visitar per primera vegada la ciutat de Vic oferint un concert amb la seva Subway Sect al recent desaparegut Bar In-situ. A partir d’aquell concert, va haver-hi alguna cosa que va lligar d’alguna manera el cantant amb la ciutat homònima.

Els astrònoms defineixen el “Mean Sun” com una estrella imaginària, movent-se al ritme de la rotació del nostre equador. Potser aquest és l’escenari de Brasstonaut des del llançament del seu aclamat debut l’any 2010, “Mt. Chimaera“. Una vegada coronat l’impuls d’aquest àlbum – Va obtenir el premi SOCAN Echo Prize a la cançó canadenca de l’any, un premi Polaris Prize long-listing, i van tenir varis singles a les llistes de The Hype Machine – Brasstonaut es va embarcar en una gira mundial, buscant l’albada de la fabula del “Mean Sun”. En el seu segon àlbum, Brasstronaut finalment ha capturat el seu resplendor fugaç, i ha tornat a desvetllar el seu veritable “Meant Sun”, que veurà la llum a mitjans de maig a Canadà i ens farà esperar fins passat l’estiu per tenir-lo a Europa. Us informarem de tots els detalls properament!Es un placer anunciar que el sello mira para fuera con dos proyectos muy distintos pero personales y únicos cada uno a su manera: Nuestro amor por Vic Godard es un secreto a voces. Durante su última visita ya anunciamos que estábamos trabajando en un documental de su visita y de la grabación con Mates Mates. Y es que nuestra historia con Vic Godard empieza aún antes de la creación del propio sello, cuando en 2010 Godard visitó por primera vez la ciudad de Vic, ofreciendo un concierto con su Subway Sect en el recien desaparecido Bar In-situ. A partir de ese concierto, algo pasó que conectó al cantante con la ciudad homónima.

Los astrónomos definen el “Mean Sun” como una estrella imaginaria, moviéndose al ritmo de la rotación de nuestro ecuador. Tal vez es este es el escenario de Brasstronaut desde el lanzamiento de su aclamado debut en 2010, “Mt. Chimaera”. Coronando el impulso de ese álbum – obtuvo el premio SOCAN Echo Prize a la canción canadiense del año, un premio Polaris Prize long-listing, y tuvieron varios sinles en las listas de The Hype Machine – Brasstronaut se embarcó en una gira mundial, buscando el atardecer de la fábula del “Mean Sun”. En su segundo álbum, Brasstronaut finalmente ha capturado su resplandor fugaz, y ha vuelto a revelar su verdadero “Mean Sun”, que verá la luz a mediados de mayo en Canada y nos harán esperar hasta después del verano para tenerlo en Europa. Os informaremos de los detalles próximamente! It’s a pleasure for us anounce that we’ll be working with two international bands such as Vic Godard & The Subway Sect (UK) and Brasstronaut (Canada). Details comming soon. For any other inquiries contact us!Comments are closed.