Vic Godard ens visita!Vic Godard nos visita!Vic Godard is coming!

El proper 18 i 19 de novembre el mític Vic Godard ens visita acompanyat de la seva Subway Sect. Serà en dos concerts organitzats per Famèlic a Vic (Jazz Cava) i Barcelona (La[2]) respectivament. L’excusa ens servirà per començar un intercanvi entre Vic Godard i Mates Mates (que l’acompanyaran en el concert de Vic), que derivarà en un sinlge en què s’uniran la màgia de Vic personatge i Vic ciutat. Efectivament, ho heu endevinat, el senyor Godard es quedarà uns dies més a la ciutat i es dedicarà a la gravació d’un single acompanyat a l’estudi pels Mates Mates.

De tota aquesta història, a més, se’n derivarà un documental del que podria haver estat una figura capdavantera al món de la música. Però enlloc d’estar en constant lluita amb discogràfiques, i posar-se al centre per ser qüestionat eternament, ell ha preferit dedicar la seva major part del temps a repartir cartes a Londres. Ni més ni menys. Ha escollit la senzillesa per sobre del glamour. Aquesta historia i aquests valors són els que intentaran transmetre el documental de títol provisional “Vic to Vic”.

Així que si véns als concerts és molt probable que apareixis en un documental!

VIC GODARD & THE SUBWAY SECT + MATES MATES
Divendres 18 de novembre Jazz Cava | Vic
23:00h | 7€

VIC GODARD & THE SUBWAY SECT + HEROÏNA DJ’S
Dissabte 19 de novembre La [2] d’apolo | Bcn
00:30h | 15€ – 8€ socis plastic club – gratis amb la targeta del primavera sound ’11El próximo 18 y 19 de noviembre el mítico Vic Godard nos visita acompañado de su Subway Sect. Será en dos conciertos organizados por Famèlic en Vic (Jazz Cava) y Barcelona (La[2]) respectivamente. La excusa servirá para empezar un intercambio entre Vic Godard y Mates Mates (que lo acompañarán en el concierto de Vic), y que derivará en un single en el qué la magia de Vic personaje y Vic ciudad se unirán. Efectivamente, habéis acertado, el señor Godard se quedará unos días más en la ciudad y se dedicará a la grabación de un single acompañado en el estudio por los Mates Mates.

De toda esta historia, además, derivará un documental del que podría haber sido una figura clave en el mundo de la música. Pero en lugar de estar en constante lucha con discográficas y de ponerse en el centro para ser cuestionado eternamente, él ha decidido dedicar su mayor parte del tiempo a repartir cartas en Londres. Ni más ni menos. Escogió la sencillez por encima del glamour. Esta historia y estos valores son los que intentaran transmitir el documental de título provisional “Vic to Vic”.

¡Así que si vienes a los conciertos es muy probable que aparezcas en un documental!

VIC GODARD & THE SUBWAY SECT + MATES MATES
Viernes 18 de Noviembre Jazz Cava | Vic
23:00h | 7€

VIC GODARD & THE SUBWAY SECT + HEROÏNA DJ’S
Sábado 19 de Noviembre La [2] d’apolo | Bcn
00:30h | 15€ – 8€ socios plastic club – gratis con la tarjeta del primavera sound ’11VIC GODARD & THE SUBWAY SECT + MATES MATES
18/11/11 Jazz Cava | Vic
23:00h | 7€

VIC GODARD & THE SUBWAY SECT + HEROÏNA DJ’S
19/11/11 La [2] d’apolo | Bcn
00:30h | 15€ – 8€ Plastic Club/PS’11Comments are closed.