This town needs guns en directe a Barcelona!This town needs guns en directo en Barcelona!This twon needs guns live in Barcelona!

03/05/12 – 21:30h
Sala Underground (Carrer de la Granada del Penedès, 19, Barcelona)
10 € (amb una consumició)

THIS TOWN NEEDS GUNS s’han convertit en una de les formacions de math més escoltades al Regne Unit gràcies a la seva combinació d’aquest estil amb l’emo més melòdic, seguint la influència de grups com Owls o American Football. Línies impossibles de guitarres afilades, tapping magistral i precisió suïssa els han portat a rebre immillorables crítiques, girar per tot el món i actuar al costat de grups com Mogwai, 65daysofstatic o Portishead.

Els acompanyaran ZEPHYR LAKE, una de les últimes grans sorpreses de la ciutat de Barcelona. Hereus del millor hardcore i indie-rock dels 80 i els 90 (Jawbreaker, Yo La Tengo, Sebadoh, …) i millores persones. Aquesta serà una de les comptades actuacions que el grup oferirà en els pròxims mesos ja que dos dels seus membres es troben en plena presentació del nou disc del seu altre grup, The Destroyed Room.

03/05/12 – 21:30h
Sala Underground (Carrer de la Granada del Penedès, 19, Barcelona)
10 € (con una consumición)

THIS TOWN NEEDS GUNS se han convertido en una de las formaciones de math más escuchadas en el Reino Unido gracias a su combinación de este estilo con el emo más melódico, siguiendo influencias de grupos como Owls o American Football. Lineas imposibles de guitarras afiladas, tapping magistral y precisión suiza les ha llevado a recibir inmejorables criticas, girar por todo el mundo y actuar al lado de grupos como Mogway, 65daysofstatic o Portishead.

Les acompañarán Zephyr Lake, una de las últimas grandes sorpresas de la ciudad de Barcelona. Herederos del mejor hardcore y indie-rock de los 80 y 90 (Jawbreaker, Yo La Tendo, Sebadoh…), y mejores personas. Esta será una de las contadas actuaciones que el grupo ofrecerá durante los próximos meses.

03/05/12 – 21:30h
Sala Underground (Carrer de la Granada del Penedès, 19, Barcelona)
10 €

This Town Needs Guns (sometimes shortened to “TTNG”) are a math rock band originating from Oxford in the United Kingdom. They were formed in 2004, and are currently signed to Sargent House (USA), Zankyo (JPN) as well as Big Scary Monsters (UK) which ended in August 2009.

Their debut full length album, Animals, was released in UK via Big Scary Monsters Recording Company in October 2008 and shortly after in the US via Sargent House Records.Comments are closed.