Primer clip de l’Hereu EscampaPrimer clip de l’Hereu EscampaL’Hereu Ecampa’s first music video

Un dels nostres blogs preferits, Gent Normal, va estrenar el dimecres el primer videoclip de L’Hereu Escampa. La cançó escollida pel realitzador Marc Parramon (qui també va fer l’últim clip de Aias) va ser la que obra el seu disc de debut “Consol, condol”, en el que ens explica ‘una història de la plana de Vic’. El clip està rodat íntegrament en aquelles contrades, d’on són originaris Carles Generó i Guillem Colomé, integrants del duet L’Hereu Escampa, a més del propi realitzador.

El clip va tenir més de 1.000 visionats complets només durant el seu primer dia. No deixa de ser un fet sorprenent per un grup debutant en un segell novell.

Després de la seva excursió al sud d’Espanya, al Monkey Week de Cádiz, el duet manlleuenc continuarà presentant el seu disc homònim a la resta de l’Estat. Durant els propers mesos hi ha previstos concerts a Catalunya, Mallorca, Comunitat Valenciana, Andalusia, Madrid, Zaragoza, Asturies i País Basc. Entre tots (grups, públic i professionals) hem demostrat que la llengua ja no és un obstacle per poder tocar enlloc: la música gaudeix d’un llenguatge propi.

On puc comprar el disc?

De moment, el disc està disponible a:

– Bcore disc | C/ Montmany, 25. Barcelona.

– Luchador Records | C/ Ferlandina, 39. Barcelona.

– Martulina Divina | C/ Sant Antoni, 11. Vic.

– El mallot de la margot | C/ baixa cortada 10. Manlleu.

Properament obrirem la nostra botiga online i el podràs demanar a través de la nostra web.Uno de nuestros blogs favoritos, Gent Normal, estrenó el miércoles pasado el primer videoclip de L’Hereu Escampa. La canción escogida por el realizador Marc Parramon (quién también fue el encargado del último clip de Aias) fue la que abre su disco de debut, “Consol, condol”, en el que nos cuenta ‘una historia de la plana de Vic’. El clip está rodado íntegramente en esas contradas, de dónde son originarios Carles Generó i Guillem Colomé, integrantes del dueto L’Hereu Escampa, además del mismo realizador.

El clip obtuvo más de 1.000 visionados completos tan sólo durante el primer día. No deja de ser sorprendente para un grupo debutante en un sello novel.

Después de su excursión al Sur (en el Monkey Week dejaron huella), el dueto de Manlleu continuará presentando su disco homónimo por todo el estado. Durante los próximos meses hay previstos conciertos en Catalunya, Mallorca, Comunidad Valenciana, Andalucía, Madrid, Zaragoza, Asturias y País Vasco. Entre todos (grupos, público y profesionales) hemos demostrado que la lengua ya no es un obstáculo para poder tocar en ningún lugar: la música goza de un lenguaje propio.

Dónde puedo comprar el disco?

De momento, sólo está disponible aquí:

– Bcore disc | C/ Montmany, 25. Barcelona.
– Luchador Records | C/ Ferlandina, 39. Barcelona.
– Martulina Divina | C/ Sant Antoni, 11. Vic.
– El mallot de la margot | C/ baixa cortada 10. Manlleu.

Pero muy pronto abriremos nuestra tienda online y podrás pedirlo a través de nuestra web.Comments are closed.