Ocellot: videoclip i pre-estrena del discOcellot: videclip y preestrena del discoOcellot: music clip and new almbum streaming

Aquesta setmana vam estrenar el videoclip del primer single del disc “Molsa Molsa” (Famèlic/Discos La Gàbia, 2013) d’Ocellot a través de la web de nova creació Blisstopic. El vídeo, com ja ve sent costum en la banda, ha estat treballat pel seu realitzador de confiança Lluís Huedo i ens mostra la seva habitual psicodèlia, però aquest cop, passada per aigua.

El mateix Huedo ens explica que: “Ocellot no només és la psicodèlia pop de la seva música. Ocellot també és una manera de voler fer les coses. Buscant la producció analògica i el màxim racional i humana”. I ens comenta: “Com en l’anterior videoclip de la banda, també busco aquest humanisme animal i primitiu dins de l’actualitat. Per mi, això es reprodueix plasmant cossos i mirades despullades en entorns abstractes. El cos és la raó. En aquest clip em deixo conduir per la idea d’amics solitaris (Lonely Friends) per presentar a tres personatges aïllats que s’enfonsen a l’aigua cridats per La Música.

Sense més dilació, us deixem amb el vídeo:

A més, a des d’ahir es pot escoltar el disc senser per cortesía de Rockdelux.

Esta semana estrenamos el videoclip del primer single del disco “Molsa Molsa” (Famèlic/Discos La Gàbia, 2013) de Ocellot a través de la web de reciente creación Blisstopic. El video, como viene siendo habitual en la banda, ha sido trabajado por su realizador de confianza Lluís Huedo y nos muestra a su habitual psicodélia, esta vez, pasada por agua.

El mismo Huedo nos cuenta que “Ocellot no sólo es la psicodélia pop de su música. Ocellot también es una manera de querer hacer las cosas. Buscando la producción analógica y lo más racional y humana.” Y nos dice que: “Como en el anterior videoclip de la banda, también busco este humanismo animal y primitivo dentro de la actualidad. Para mi esto se reproduce plasmando cuerpos y miradas desnudas en entornos abstractos. El cuerpo es la razón. Aquí me dejo conducir por la idea de amigos solitarios (Lonely Friends) para presentar tres personajes aislados que se adentran al agua llamados por La Música.”

Sin más dilación, os dejamos con el video:

Además, desde ayer se puede escuchar el disco entero a través de la web de Rockdelux.This week we had launched the premiere of the first album from Ocellot (Molsa Molsa), the psychedelic pop band from Barcelona. Below you could see first single music video and you could listen in streaming full album courtesy of Rockdelux.Comments are closed.