L’Hereu Escampa es presenta…L’Hereu Escampa se presenta…L’Hereu Escampa debuts!

El proper dimecres 19 d’octubre a partir de les 21:00h al Moog (Barcelona), L’Hereu Escampa presentarà el seu disc de debut de títol homònim. Ho farà acompanyat dels joveníssims Ohios, també integrants del segell. I tot això per només 5€. Així que us demanem a tots que vingueu perquè la festa pugui ser completa.

El mateix dimecres es podrà adquirir en primicia el disc en format CD, i a més els hereus ens han promés un concert especial que comptarà amb alguna sorpresa extra.

Després de presentar-los precipitadament en un concurs per poder actuar a un showcase del Monkey Week, han resultat sel·lecionats gràcies al suport que ha mostrat molta gent a través de Facebook. I com a premi, tocaran el dilluns 31 d’octubre a les 00:10 a Los Jardines del Monasterio de la Victoria: un escenari excepcional pel què ens han comentat. Així que no dubteu un instant en venir si aneu al Monkey Week.
El próximo miércoles 19 de octubre a partir de las 21:00h en el Moog (Barcelona). L’Hereu Escampa presentará su disco de debut de título homónimo. Lo hará acompañado de los jovencísimos Ohios, también integrantes del sello. I todo esto por sólo 5€. Así que os pedimos a todos que vengáis para que la fiesta sea completa.

Ese mismo miércoles se podrá adquirir en primicia del disco en formato CD, y además los herederos (hereus en catalán) nos han prometido un concierto especial que contará con alguna sorpresa extra.

Después de presentarlos precipitadamente a un concurso para poder actuar en un showcase del Monkey Week, han resultado seleccionados gracias al apoyo que han mostrado mucha gente a través de Facebook. Y cómo premio, tocarán el lunes 31 de octubre a las 00:10 en Los Jardines del Monasterio de la Victoria: un escenario excepcional, por lo que nos han contado. Así que no dudéis ni un instante en venir si vais al Monkey Week.L’Hereu Escampa will present their debut self-titled album at Moog, next Wednesday the 19th. They will be supported by the youthful Ohios, also members of the label. Only for 5€. So we ask you please to come or die.

That same Wednesday the album will be available in CD, and also the heirs (Hereus in Catalan) have promised us a special concert with some extra surprise.

After hastily presenting them to a contest to perform in a showcase at Monkey Week, L’Hereu Escampa have been selected by the support of people through Facebook. As a bonus, they will play on Monday October 31 at 00:10 in Los Jardines del Monasterio de la Victoria: an exceptional place. So don’t hesitate for a moment to come if you go to Monkey Week.

Sorry about our english!Comments are closed.