La presentació perfecta de Germà Aire el 9 d’octubre

Germà Aire + Wind Atlas
Dijous 9 d’octubre • 21.00h
6€/8€ (CAT, Barcelona)Compra l’entrada
Pl. d’Anna Frank s/n

Segurament a hores d’ara si estàs llegint això és perquè ja has escoltat el disc de debut de Germà Aire i saps que es diu “Ball del Cel”. A més, segur que has vist que conté una cançó preciosa que es diu La Vall del Cel. I també una altra que es diu Far, que té un videoclip fascinant.

Segurament, doncs, tindràs ganes de veure’ls en directe. I nosaltres no podem estar més orgullosos de poder-vos oferir a ells i a vosaltres la PRESENTACIÓ PERFECTE. Et preguntaràs què té d’especial aquesta presentació i nosaltres et donarem una pila d’arguments perquè et compris l’entrada:

1. Serà la primera vegada que es podrà veure en directe la novíssima formació, que farà tota la gira de “Ball del Cel”: L’Andreu, En Luca, En Quim i en Gudi.

2. La sala té unes condicions acústiques ideals per la seva música. L’auditori del C.A.T. està molt ben dotat a nivell d’il·luminació i de so. A més, està a 1 minut i mig a peu des de l’estació de Fontana <L3>.

3. Els acompanyaran els Wind Atlas, els companys de joc perfectes.

4. L’entrada anticipada només costa 6€. La pots aconseguir aquí.

5. Serà d’aquells concerts que d’aquí a un temps direm: Jo hi era i va ser preciós.

6. Els han convidat a tocar el nostre bar preferit de Barcelona: l’Heliogàbal, que els acull dins el seu cicle de concerts Ronda, que ja en van 4.Comments are closed.