Jeffrey Lewis a la CavaJeffrey Lewis en la CavaJeffrey Lewis live in la Cava

Demà dissabte 22 d’Octubre ens ve a visitar en Jeffrey Lewis & the Junkyard. Serà un un dinar concert a les 13:00h a la Jazz Cava de Vic. Dinar de 5 coberts!!

Aquí va una mica d’ino més detallada sobre el suspecte:

 

Aquest dissabte a la una del migdia el segell Famèlic Records organitza una cita molt especial per diverses raons.

… 1) El concert serà a la una del migdia, just abans de dinar.

2) L’entrada serà gratuïta però caldrà organitzar-se individualment o per grups i portar un plat de menjar, doncs després del concert els assistents i els artistes dinaran plegats a la mateixa Jazz Cava.

3) Qui actuarà serà ni més ni menys que el carismàtic, genial i irrepetible Jeffrey Lewis, acompanyat pel seu grup the Junkyard (en total quatre persones).

Jeffrey Lewis és actualment un dels pilars mundials de l’anti-folk juntament amb els ex-The Moldy Peaches Kimya Dawson i Adam Green, tot i que depenent del dia el grup pot actuar com un grup de garage distorsionat o de punk (de fet han editat un disc de versions del mític grup de punk anarquista Crass).

Amb cinc discos editats al prestigiós segell Rough Trade s’ha guanyat l’estima de la premsa especialitzada, de festivals com el Primavera Sound (qui han dit que es tracta d’un dels seus artistes actuals preferits) i de diferents músics. Sense anar més lluny, Jeffrey Lewis és el cantat i lletrista preferit de Jarvis Cocker (Pulp) i Ben Gibbard (Death Cab for Cutie), i ha realitzat gires amb formacions de la talla de Daniel Johnston, Roky Erickson (The 13th Floor Elevators), The Fall, The Vaselines o Stephen Malkmus (Pavement).

A més de músic Jeffrey Lewis és també dissenyador de portades i excel•lent dibuixant de còmics (amb històries pròpies o temes com “la història del punk en vuit minuts” i homenatges a artistes com Nirvana, The Fall o Will Oldham). Als seus concerts Jeffrey acostuma a llegir i musicar-ne algun, acostant-se així també a l’spoken word.

A la Cava vindrà a presentar el seu últim disc, “A Turn in the Dream-Songs” (Rough Trade/2011), on han col•laborat artistes com The Vaselines, The Wave Pictures, Dr. Dog o Au Revoir Simone.

Un dels artistes més originals, simpàtics i carismàtics de l’actualitat musical, encantat d’actuar en un espai com la Jazz Cava i encara més amb la idea de dinar amb el seu públic just després del concert. Una context únic per gaudir d’un artista únic com ell.

http://www.myspace.com/jefflewisband
http://jeffreylewis.bandcamp.com/

 

 

 Mañana sábat 22 de Octubre nos viene a visitar uno de bueno: Jeffrey Lewis & the Junkyard. Será un vermut-concierto a las 13:00h a la Jazz Cava de Vic (Barcelona). Vermut de lujo!

La entrada es gratis pero a cambio de llevar un plato de comida para comer todos juntos y esuchar cancioncillas que son temazos.

Si alguien no conoce a este músico, dibujante de comics i no se cuantas cosas mas hace aquí teneis links:

http://www.myspace.com/jefflewisband
http://jeffreylewis.bandcamp.com/

 

 

 Tomorrow (saturday 22 October) plays the sheriff Jeffrey Lewis & the Junkyard. The hour of the concert is 13:00h and the place: Jazz Cava (Vic / Barcelona).

The entrance is free but you have to cook something to eat together and listen really hits!

Some links of this superman:

http://www.myspace.com/jefflewisband
http://jeffreylewis.bandcamp.com/

 

 

 Comments are closed.