Escolta “Run”, segon avançament de Heather

Si fa unes setmanes destapàvem “Inside”, la Cara A del single homònim de Heather, aquesta setmana ja podem escoltar “Run”, la cançó que tanca el 7”. L’estrena del tema va fer-la aquesta setmana la revista belga Subbacultcha.

Ja amb el contingut ben definit de la primera referència de Heather, us recordem que podeu fer el pre-order del single aquí.

Pels que encara no els hagueu vist en directe o pels que vulgueu repetir, heu de saber que demà estaran tocant a Barcelona dins la programació del Primavera Club. Si voleu catar la contundència que es gasten, a les 20:00h puntuals al Teatro Latino.

Si hace unas semanas destapábamos “Inside”, la Cara A del single homónimo de Heather, esta semana ya podemos escuchar “Run”, la canción que cierra el 7”. El estreno del tema lo hizo esta semana la revista belga Subbacultcha.

Ya con el contenido de la primera referencia de Heather muy definido, os recordamos que podéis hacer el pre-order del single aquí.

Por los que aún no los hayáis visto en directo o por los que queráis repetir, tenéis que saber que mañana viernes estarán tocando en Barcelona dentro de la programación del Primavera Club. Si queréis catar la contundencia que gastan, a las 20:00h puntuales en el Teatro Latino.Comments are closed.