Escolta a Vic Godard amb els Mates MatesEscucha a Vic Godard y Mates MatesVic Godard and Mates Mates playing together

Anticipem els 3 temes que seran editats en un 7″ el dia 1 de febrer i estrenem el videoclip de “les parts del cos”, dirigit per Lluís Huedo, on podeu veure a Vic Godard cantant en català. Les imatges del clip són extretes del documental realitzat pel mateix Huedo, que veurà la llum aquest 2013 i portarà per títol “Vic to Vic”.

A finals de 2011 va tenir lloc una trobada molt especial. Vic Godard va visitar per segona vegada la ciutat de Vic i va fer-ho d’una manera molt especial. A banda d’oferir un concert a la capital d’Osona el llengendari del punk anglès va acceptar la oferta de gravar uns temes amb el grup Mates Mates. Tots plegats van enclaustrar-se al local per gravar els tres temes que us anticipem a continuació i que mostren d’una part la polivalència dels Mates Mates que són capaços d’adaptar-se a allò que creuen i d’altra banda reitera la capacitat de reinventar-se de Vic Godard.

Si vols escoltar-los pots fer-ho a Bandcamp o comprar-los a iTunes.

A més, durant tot el mes de febrer a l’Heliogàbal de Barcelona hi haurà exposada una col·lecció de fotografies fetes per Joan Garolera que il·lustren els millors moments d’aquella trobada. Us convidem a tots a visitar-la!Anticipamos los 3 temas que serán editados en un 7″ el día 1 de febrero y estrenamos el videoclip de “Les Parts del Cos”, dirigido por Lluís Huedo, dónde podéis ver a Vic Godard cantando en catalán. Las imágenes del clip están extraídas del documental realizado por el mismo Huedo, que verá la luz en algún momento de 2013 y llevará por titulo “Vic to Vic”.

A finales de 2011 tuvo lugar un encuentro muy especial. Vic Godard visitaba por segunda vez la ciudad de Vic y esta ve lo hizo de una forma muy especial. A parte de ofrecer un concierto en la capital de Osona, el legendario del punk inglés aceptó la oferta de grabar unos temas con el grupo Mates Mates. Durante unos días se enclaustraron en un local de ensayo para grabar los 3 temas que anticipamos a continuación y que muestran de una parte la polivalencia del grupo catalán y por otra reitera la capacidad de reinventarse de Vic Godard.

Puedes escucharlos en Bandcamp o comprar la música en iTunes.

Además, durante todo el mes de febrero en el Heliogàbal barcelonés va a haber expuesta una colección de fotos hechas por Joan Garolera que ilustran los mejores momentos del encuentro. Os invitamos a todos a visitarla!

Buy it on iTunes, listen on Bandcamp.Comments are closed.