El que ens espera!

Comencem l’any 15 conscients que queda menys per la fi del món, però contents de poder formar part d’aquesta tràgica història. Sense posar-nos massa transcendentals, des de Famèlic tenim un calendari a curt termini que us volem explicar. L’inici d’any serà mogudet i us preparem pel viatge.

L’split que tenen entre mans Regalim i Da Souza cristal·litzarà d’aquí molt poquet, concretament el 3 de febrer sortirà digitalment i el 19 ja el podreu trobar en vinil. Abans d’aquestes dates, però, us trobareu amb algun avançament sorpresa de “Bossanova Infinita”. El disc comptarà amb 4 cançons per grup gravades a l’estudi d’en Púter (la segona residència dels Da Souza) i al Teatre de Ca l’Eril de Guissona, on s’ha revifat la trajectòria de Regalim.

També us hem d’informar sobre l’arribada imminent de les còpies reeditades de “L’Estat Natural” d’Univers  en vinil de color splatter blau. En poc més d’una setmana podreu encarregar el disc que us falta al prestatge i que durant uns mesos ha estat esgotat.

Pel que fa a concerts l’agenda continua activa: el cap de setmana vinent es presenta interessant amb Germà Aire i Matrimonio al Depo de l’Hospitalet el divendres 16  i el dissabte Univers tocaran al Lupita acompanyant als madrilenys Peluquería Canina. També a finals de mes, el 31 de gener, el Foment Vilanoví de Vilanova i la Geltrú acollirà un concert de Germà Aire.

La cosa avança, estigueu atents!

 

PRÒXIMS CONCERTS:

16/01/15
Germà Aire + Matrimonio
22:30
5€
L’Hospitalet de Llobregat · Depósito Legal (Carrer Santa Anna 14)

 

17/01/15
Univers + Peluquería Canina
21:00
6€
Barcelona,  Raval · Lupita del Raval (C. Carretes 48)

 

31/01/15
Germà Aire
Vilanova i la Geltrú · Foment Vilanoví (C/ Santa Madrona, 1)

 

 Comments are closed.