Donem la benvinguda a Lloret Salvatge!Damos la bienvenida a Lloret Salvatge!

En Quim deixa el carrer de la Roqueta i marxa. Deixa un piset de 4 vents per un pisot amb vistes a una altre pisot, segurament. Però just abans de començar a volar ens deixa aquests 5 himnes post tradicionals i electrònics, que pots escoltar aquí, perquè no sigui dit. Sí, estan mal gravats, son lo-fi, li va gravar en Codina en una sola tarda i hi ha coses dissonants, però per nosaltres tenen un gran valor.

Després de 10 anys militant en el grup de folk festiu La Tropa, Lloret Salvatge meets Ariel Pink and meets Panda Bear and meets Pastors. Va debutar el passat mes de setembre obrint la 4a edició del Festival Hoteler i ens va deixar a tots bocabadats. Després el festival el va convidar a tocar a la sala [2] de la mà del blog d’actualitat cultural “A Viva Veu” i ja no hi va haver marxa enrere.

De moment, no es preveuen més actuacions de Lloret Salvatge ja que el primer que farà després de publicar aquest primer EP anomenat “La Roqueta EP“, és instal·lar-se a l’estranger. Ja veurem què li depara i què ens explica mentre és allà.

No us deixeu enganyar, aquí hi ha gènero del bo, i tard o d’hora tothom se’n adonarà. Adéu-siau Catalunya oficial, hola món.

Quim deja la calle de la Roqueta y se va. Deja un pisito de 4 vientos por un pisote con vistas a otro pisote, seguramente. Pero justo antes de volar del nido, nos deja 5 himnos post tradicionales y electrónicos, para que no se diga. Si, son canciones lo-fi grabadas por un amigo a modo de bedroom composer. Hay cosas disonantes, pero con un gran valor.

Después de 10 años militando en el grupo de folk festivo La Tropa, Lloret Salvatge meets Ariel Pink, and meets Panda Bear and meets Pastors. Después de debutar el pasado mes de septiembre abriendo el Festival Hoteler de este año, nos dejó boquiabiertos a todos.

Que no os embauquen, aquí está el auténtico género del bueno y tarde o temprano todos os vais a dar cuenta. Adiós Catalunya oficial, hola mundo.Comments are closed.