Da Souza volen donar-vos més flors i violènciaDa Souza quieren daros más flores y violencia

Els nostres fans del Joga Bonito predilectes continuen encesos i amb ganes de picar i cridar fort. Els Da Souza no s’estan per tonteries i sembla ser que aquest dissabte 18 d’octubre els podrem veure a la inauguració del Flamingo’s Club. El fet que Beach Beach estiguin enfeinats amb la presentació del nou disc, no impedeix a l’Àngel i en Lluís seguir mostrant-nos el primer llarg del grup “Flors i Violència” (Famèlic, desembre 2013).

En Biel i en Xavi, però, també volen guerra i us conviden a venir aquest dissabte al nou local del Born on estaran acompanyats de The Saurs, Dj Pegatas i Dj Icanteachyouhowtodoit.

Ah, i és gratis! No falleu a la cita família.

 

Da Souza + The Saurs + Dj Pegatas + Dj Icanteachyouhowtodoit
Dissabte 18 d’octubre · 21:00 – 3:00
Gratuït – Esdeveniment a Facebook
Inauguració Flamingo’s Club
C/ Avinyó 24, Barcelona

Nuestros fans del Joga Bonito predilectos continúan encendidos y con ganas de golpear y gritar fuerte. Los Da Souza no se están por tonterías i parece ser que este sábado 18 de octubre los podremos ver en la inauguración del Flamingo’s Club en Barcelona. El hecho que Beach Beach estén ajetreados con la presentación del nuevo disco, no impide a Àngel i Lluís seguir adelante mostrándonos el primer largo del grupo “Flors i Violència” (Famèlic, Diciembre 2013).

Biel y Xavi, pero, también quieren guerra i os invitan a venir este sábado al nuevo local del Born donde estarán acompañados por The Saurs, Dj Pegatas i Dj Icanteachyouhowtodoit,

¡Ah, y es gratis! No falléis a la cita familia.

 

Da Souza + The Saurs + Dj Pegatas + Dj Icanteachyouhowtodoit
Sábado 18 de Octubre · 21:00 – 3:00
Gratis – Esdeveniment a Facebook
Inauguración Flamingo’s Club
C/ Avinyó 24, BarcelonaComments are closed.