Benvinguts a casa Mates MatesBienvenidos a casa Mates MatesWelcome home Mates Mates

Mates Mates són 5 nois de Vic que fa un cosa d’un any i mig van decidir ajuntar-se per posar-se a tocar. L’experiment els hi va sortir d’allò més bé i de seguida es van plantar a dalt d’un escenari per donar guerra: Gats perduts, cotxes grocs, ocells i d’altres criatures es barrejen en el repertori del que esdevindrà el seu disc de debut, que editarem amb Famèlic properament. El disc enregistrat per Joan Pons (El Petit de cal Eril) sortirà al carrer en un doble format, en CD i LP 12″.

Amb aquest comunicat, volem donar-los la benvinguda al nostre humil segell de recent creació i d’aquesta manera convidar-vos a tots a descobrir-los. De moment, l’única manera de poder-se fer una petita idea del joc que juguen aquesta gent és entrant al seu Myspace (www.myspace.com/elsmatesmates), on hi trobareu alguns dels temes que van grabar per la seva maqueta. També podeu seguir-los a la seva pàgina de Facebook per estar al cas de totes les seves novetats.

I ben bé què fan els Mates Mates?

Són veus maques, línies de baix que s’enfilen, guitarres elèctriques que divaguen, acústiques que rasquen i trombons estripats. El rock i l’indie són les seves referències principals i el català i l’italià els seus dialectes. Energia en directe, delicadesa enregistrada. Prometem un avançament del disc ben aviat!Mates Mates son cinco chicos de Vic (Barcelona), que hace un año y medio decidieron juntarse para ponerse a tocar. El experimento les salió que ni pintado y en seguida se plantaron encima de un escenario para dar guerra: Gatos perdidos, coches amarillos, pájaros y otras criaturas se mezclan en el repertorio del cual derivará su disco de debut, que editaremos próximamente. El disco ha sido gravado por Joan Pons (El Petit de Cal Eril) y saldrá a la calle en un doble formato, CD i LP 12″.

Con este comunicado queremos darles la bienvenida a nuestro humilde sello de nueva creación y de este modo invitaros a todos a descubrirlos. De momento, la única forma de poderse hacer una idea de la liga en que juegan esta gente, es entrando en su Myspace (www.myspace.com/elsmatesmates), dónde encontraréis algunos de los temas que gravaron para su maqueta. También podéis seguirlos en Facebook, para conocer todas sus novedades.

Pero Mates Mates qué hacen?

Son voces bonitas, bajos trepadores, guitarras eléctricas que divagan, acústicas que rascan i un trombón desgarrado. El rock y el indie son sus principales referentes y el catalán y el italiano sus dialectos. Energía en directo, delicadez registrada. Prometemos un avance pronto!Mates Mates are five guys from Vic (Barcelona), that half a year ago decided to start playing together. The experiment was a success and then they immediately planted on stage: stray cats, yellow cars, birds and other creatures are mixed in the set list of their upcoming debut album. The record has been recordered by Joan Pons (Eril Cal Petit) and will be edited in CD and LP 12 “.

With this mail we want to welcome them to our record label and invite you all to discover on his Myspace (www target=”_blank”> ).

But what Mates Mates really do?

Beautiful voices, climber bass, wandering electric guitars, and a funny trombone. Indie and rock are their main references and Catalan and Italian their dialects. We promise a preview soon!

Sorry about our english!Comments are closed.